wij hebben jouw informatie nodig

om deze show effectief en passend te maken voor jou en jouw doelgroep.

hoe gaan we te werk?

1.

Gesprek

Het intakegesprek is de start van het hele traject. Hierin bespreken we het doel, de doelgroep, datum en de locatie. In dit gesprek hebben we het meteen ook over de inhoud van de show. De inhoud is de kapstok waar de hele show omheen ontworpen wordt. In dit stadium is alles mogelijk. Jij als opdrachtgever kunt jouw wensen en ideeën neerleggen zodat wij ze mee kunnen nemen in de show.

2.

Ontwerp & Overleg

Dan start het ontwerpen van de show, met de verkregen informatie geven wij vorm aan de show. Hieruit ontstaat het eerste script. Nu is duidelijk welke onderdelen de show zal hebben en wat er nu nog nodig is om dit te realiseren.

Tussentijds overleg met jouw over het ontwerp, waarin we onderdelen en ideeën voorleggen en fine tunen

3.

Productie

De showtrein gaat rijden! De teksten voor de scenes worden geschreven, de spelvormen ontwikkeld, de vragen aan de zaal en de vorm voor de inhoud. Repetities volgen, rekwisieten en kleding wordt bij elkaar gebracht.

Er is overleg met de techniek van de theaterzaal. Van binnenkomst in de foyer tot de borrel aan het eind alles wordt in gereedheid gebracht.

4.

UItvoering

Dan is het zover het publiek komt binnen en de show gaat van start. Het licht gaat aan en alle stukjes vallen op z’n plek. Met energie en humor, met muziek en inhoud. Jouw publiek wordt 2 uur lang ondergedompeld in een warme gloed die nog heel lang voortduurt.

Pas op! Na afloop van de show kom je in een diepe afterglow, ook jouw publiek. Houd hier rekening mee en zoek elkaar na afloop op en vertel over wat jij hebt meegemaakt.

DSDW voor WSP Amersfoort

Vraag!

  • Is elke show echt uniek?
  • Kunnen jullie een show maken over elk onderwerp?
  • Hoeveel kost zo’n show?
  • Hoe gaan jullie te werken?

‘wat ’n Energie…!’

De DSDW: een training met het gevoel van een avond uit